PRIJAVA NA PROGRAM

Ali vaš dojenček že kaže zanimanje za raziskovanje sveta okoli sebe? Ali želite zagotoviti kvaliteten gibalni razvoj vašemu malčku že od najzgodnejših dni? Potem je Prva Gibalnica prava izbira za vas in vašega dojenčka!

Zakaj izbrati Prvo Gibalnico?

Pri Prvi Gibalnici se osredotočamo na spodbujanje zdravega gibalnega razvoja vašega dojenčka skozi zabavne in stimulativne vaje, prilagojene njihovi starosti in razvojnim mejnikom. S programom, ki ga vodi strokovnjakinja Nikita Kavčič, mag. prof. Šp. Vzg., lastnica certifikata razvojno gibalne vadbe baby handling, licenciran s strani Špele Gorenc Jazbec, boste zagotovili odlične temelje za gibanje, stabilnost, ravnotežje, mišično moč in orientacijo v prostoru.

Kaj ponujamo?

  1. Individualizirane skupine: Z majhnimi skupinami do največ 5 dojenčkov zagotavljamo individualiziran pristop, prilagojen potrebam vsakega posameznega otroka. 
  2.  Različne skupine glede na razvojne mejnike: Izberite skupino, ki ustreza razvojnim mejnikom vašega dojenčka, od obračanja do bočnega seda, od bočnega seda do kobacanja, do vstajanja, in jim omogočite idealno okolje za napredek. 
  3.  Dva semestra vadbe: Program je razdeljen na dva semestra, vsak s 13 obiski, kar omogoča kontinuiran napredek in prilagajanje vadbe dojenčkovim potrebam. 

Termini in prijave

Termini vadbe se prilagajajo glede na izbrano skupino in so določeni ob vpisu. Za več informacij o programu in prijavi, nas kontaktirajte preko e-pošte na info@poskokec.si ali pokličite na 041 520 997. 
 
Pohitite in zagotovite vašemu dojenčku najboljši začetek na poti zdravega gibalnega razvoja!

KONTAKT