POSKOKČEV DAN

GALERIJA

Mesec junij naznani zaključek živahne in aktivne poSKOKčeve sezone. Otroci se za čas poletnih počitnic poslovijo od gibalnega programa, ki so ga obiskovali, in svojih poSKOKčevih vaditeljev.

Za zaključek uspešne sezone pa nam poKOKec že tradicionalno pripravi poSKOKčev dan, ki ga otroci nestrpno pričakujejo. Na veliko zabavo ste dobrodošli čisto vsi- mali, veliki, stari, mladi poskokci, starši, prijatelji, none in nonoti. Je edinstven dogodek na katerega je poSKOKčeva družina zelo ponosna. PoSKOKec nas vsakič razveseli s pestrim programom. Vsako leto pa nam pripravi kaj novega. Vzdušje je vedno veselo in sproščeno. PoSKOKčevi vaditelji posvetimo organizaciji poSKOKčevega dneva veliko časa in vanj vložimo veliko truda, zato smo zelo veseli, ko vidimo nasmejane in radožive obraze. PoSKOKčev dan pa seveda ni popoln brez obiska modrega poSKOKca! 

Res smo veseli, če se poSKOKčecega dneva udeležijo prav vsi, ki so že imeli kakšno poSKOKčevo izkušnjo in tudi tisti, ki še niso del naše družine pa bi to radi postali.

GALERIJA

KONTAKT